Nederlands  
 
 
Français  
 
 Wat we doen  Contact
Email us.Even voorstellen: ik heet Paul Muys.

Die naam staat voor twintig jaar activiteit als professionele nieuwsanchor en bevlogen reportagemaker (VRT-Panorama) én tien jaar ervaring met corporate communications, o.m. bij chemie- en farmareus Solvay, en nog verscheidene andere bedrijven.

Een pak wijsheid en know how dus ten dienste van uw zaak, uw onderneming of instelling. Dat bedrijf van u, élk bedrijf trouwens, verdient adequate communicatie. Die is ook levensnoodzakelijk. Op de volgende pagina’s verneemt u hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Wie we zijn: een netwerk van experts

  • Die ervaring en expertise zijn natuurlijk mooi meegenomen.

  • Maar een mens alléén kan niet alles. Paul Muys PR&Media maakt deel uit van een flink uitgebouwd netwerk van specialisten (van juristen, journalisten en business-adviseurs tot native English-sprekers, internetsite-ontwikkelaars, cameramensen, geluidstechnici en copywriters).

  • Welke ook de opdracht mag zijn: Paul Muys PR&Media is uw one stop shop voor alle aspecten van uw communicatie. U contacteert ons en wij begeleiden uw project of opdracht van concept tot finale afwerking. De ervaring leert dat die werkwijze voor de klant ook de beste is en alvast de overhead-kost tot een strikt minimum beperkt.
 
paulmuys@paulmuys.com  |  © 2005 Paul Muys PR&Media. All rights reserved.
Mechelsesteenweg 200, box 22 B-2018 Antwerp  |  Phone/fax + 32 (0) 3 216 04 86  |  Mobile: + 00 32 (0) 477 88 00 17